Villa Annabel.

Villa Annabel is afgeleid van de voornamen van de eigenaresse. Deze zijn ANNA BELinda Josephine.

Voor ons was dit geen gewoon "Casa", maar een echte Villa, zo werd het Villa Annabel.

 

De ligging.

Villa Annabel is gelegen op de berg Monte Pego, met een prachtig uitzicht over zowel de zee als op de bergen. Het grondoppervlak is 2008 m2 en dit zorgt voor veel privacy. Het huis ligt aan een doodlopende weg, wat maakt dat het er zeer rustig is. 

 

De afstand tot de zee en witte zandstranden bedraagt ongeveer 10 min. Denia bevindt zich op 15 min afstand. Valencia en Allicante, de aanvliegroutes bevinden zich beide op 1 uur rijden van Villa Annabel.


Waarom naar de Costa Blanca ?

Volgens de World Health Organisation is het klimaat aan de Costa Blanca het meest aangename van Europa. Dit klimaat is vooral aangenaam voor mensen die last hebben van reuma en Ischias. Het wordt ook wel het Florida van Europa genoemd. Het klimaat is uitgesproken mediterraan, vooral aan de kust, met zeer aangename temperaturen, ook in de winter. Zandstranden en lage duinen worden hier afgewisseld door rotspartijen en steile kusten waardoor een geografie is ontstaan in witte, blauwe, oker- en groentinten. Het is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Europa. Dankzij het landschap, de infrastructuur, de prachtige steden en de vriendelijke bevolking is er het hele jaar lang een drukke toeristische activiteit met voldoende faciliteiten voor de bezoekers